Benzer Ürünler
G3 GRAPHITE ERKEK BAKIM KİTİ
G3 GRAPHITE ERKEK BAKIM KİTİ
G3 GRAPHITE ERKEK BAKIM KİTİ

G3 GRAPHITE ERKEK BAKIM KİTİ (05RMN PG3000)

Marka : REMINGTON
İndirim Oranı : %29 İndirim
Fiyat : ₺688,85(KDV Dahil)
İndirimli : ₺488,65(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
Barkod : 5038061100822
₺60,21 'den başlayan taksitlerle
.

*Graphite Engineered Kaplama– Yumuşak geçişler için *Kendini bileyen ComfortTip Hassas Bıçaklar 30mm Ana Kesici *Dikey Kesici (Burun-Kulak) *TST Hassas Kesici *Çifte Ayarlanabilir Taraklar Dual- Saç & Sakal 2-20mm *3 günlük sakal görünümü için 1.5mm *Vücut Tüyü Kısaltmak için 3mm Sabit Tarak *Yıkanabilir Başlıklar * Birinci Sınıf Saklama Çantası *40 dk. Kullanım Süresi *16 sa. Şarj Süresi

 

Graphite G3 Serisi ile stilsiz görünüme elveda diyin


Tarzınızı değiştirmek için bakım aracınızı değiştirmeniz gerekmez, Graphite G3, hepsi bir arada stil için çözümünüzdür. Tepeden tırnağa tıraşını olarak özgüveninizi arttıran kişiselleştirilmiş görünümler yaratabilirsiniz. Graphite Kaplamalı, Kendiliğinden bilenen Bıçaklar, en üst düzeyde rahatlık sağlayarak sevdiğiniz tarzınızı yaratmanıza izin veren maksimum yumuşak kayma sağlar.


Altı yönlü parçayla, Graphite G3 ile bakım rutininize özen gösterin. İkili Ayarlanabilir Tarak, sakalınızı ve saçınızı 2-20 mm arasında kesmenize ve kısa ve uzun sakallara ve saç stillerine kadar çeşitli görünümler oluşturmanıza olanak sağlar. Doğrusal NEE Düzeltici, burnunuzu, kaşınızı ve kulak kıllarınızı temizler ve bakımını üstlenir. 1,5 mm tarak kullanarak 3 günlük kirli sakal görünüme kavuşun ya da vücut bakımı için 3 mm tarağı kullanın. Hassas düzeltme sizin tarzınızsa, sizi mikro kirli sakaldan kurtarması için TST Precision Düzelticiyi kullanabilirsiniz.


Tamamen yıkanabilir parçalar, her kullanımdan sonra yıkayabileceğiniz anlamına gelir. İşiniz bittiğinde, uygun saklama torbasında bütün parçalarla birlikte düzgünce saklayın.Nerede olursanız olun tarzınızı yaratma özgürlüğünü veren Graphite G3, 40 dakikalık etkileyici çalışma süresine sahip olup kablosuzdur ve “Kendinize Vakit Ayırmanızı” sağlarken tıraş bakımınızı üstlenir.


İster kısaltma, tıraş, bakım, ya da şekillendirme yapın, Graphite G3, ciddi bir tarza sahip bir taraf için hepsi bir arada çözümdür.


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR